Mat/Drikke



Bronsje
Når kommersielle fotografer gjør egne prosjekter minner det noen ganger om dette fotografiet. Det er bred enighet i juryen om at fotografen har lykkes i å tillegge en udefinerbar dimensjon, dette ”noe” som man ikke kan sette fingeren på, som gjør at bildet definitivt fortjener bronsje – Gratulerer!

Navn: TOMMY NÆSS (www.tommynaess.no) - fra Bergen
Kunde: The Black Dog Film Company
Stylist: Randi Sekkingstad

TOMMY NÆSS


Sølv
Godt gammelt og hederlig fotografi. Juryen liker ”kjenslan” i dette bildet. Stoppeffekt? Idé? Nyskapende? Nei, kanskje ikke, men det likevel et godt fotografi, og fortjener klart en krystallklar sølv! Gratulerer!

Navn: DAMIAN HEINISCH, Oslo, (se kontakt info over)
Kunde: SYNNØVE
Byrå: DDB OSLO
AD/Designer: JOACHIM BJØRNDAL

DAMIAN HEINISCH


Gull
”– modigt og roligt!”
Stoppeffekt, idé, teknikk og nyskapende. Dette fotografiet fungerer på alle plan, og presenterer i tillegg en dimensjon som ikke stod nevnt i kriteriene, dette ”noe” som man ikke kan sette fingeren på. ”Dette er nesten et kunstverk, - dette er et kunstverk!”
Det hadde vært fint å se flere i en serie. Juryen oppfordrer fotografen til å vise flere av disse!
En soleklar gullvinner.

Navn: DAMIAN HEINISCH (se kontaktinfo over)
Kunde: STEFAN ERIKSON STUDIO
Byrå: DIREKT KUNDE
AD/Designer/stylist: DAMIAN HEINISCH

DAMIAN HEINISCH


Med bildet ovenfor er også DAMIAN HEINISCH vinner av GRAND PRIX

Vinner av årets GRAND PRIX og 10.000 kr fra Norske Reklamefotografer NRF ble i år som i fjor den sympatiske fotografen Damian Heinisch (www.damianheinisch.com) med et bilde i Mat/Drikke kategorien for Stefan Erikson Studio, Byrå: Direkt Kunde, AD/Designer/stylist: Damian Heinisch.